Brynäs IF

711130 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1291937

Sv: Brynäs IF-Linköpings HC 16/10 2010
Huge: *suck* Är det inte enklare att han själv förklarar vad han menar och inte att du spekulerar ihop något?

Det finns många här inne som hela tiden sagt att Svedberg kommer att bli bra men han är fortfarande ung och saknar erfarenhet. Därmed är han ojämn och han är säkert lätt att få ur balans. Trillar det in några puckar så blir han osäker och sedan kommer det lätt ett par till.

Men givetvis så skall även utespelarna ha en rejäl känga efter luleåmatchen, även om Brynäs själva tycker att de gjorde en bra match offensivt. De stirrar sig blinda på produktionen. Gör man en bra match offensivt så vårdar man även pucken i uppspelen och får inga spelvändningar på sig och således gör man även en bra match defensivt. Hehe..klura på den ni :)

Jag skulle väldigt gärna se Noronen i kassen. Hans rutin skulle vara guld värd i ett slutspel där jag tror unge Svedberg skulle klappa igenom. Bjurling hoppas jag är i Korpilombolo vid den tiden.

Jag hoppas att Brynäs behåller ödmjukheten framöver och inte tror att de är världsmästare i nästa match. De har haft tendenser att få lite för mycket "hår på bröstet" efter att de slagit ett topp 4 lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Linköpings HC 16/10 2010
Svartgulröd: Klart det hade varit enklare, men i första hand var ju inte min avsikt att försöka förklara hur mattisakarlgren resonerat utan att få fram min egen åsikt.
Han klarar säkert att förklara sig utan min hjälp.
Tyckte bara det var ett sätt att ge karlgren lite erkännande för ett i mitt tycke korrekt resonemang.
Svårare var det inte.
Kommentera