Brynäs IF

713068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1292070

Sv: A propósito de nada
Svartgulröd: Håller med.
Verkar som att många av deras "stjärnor" inte orkar i 60 minuter, iaf inte än så länge.
Och i de lägena är de spelartyper som du (och jag) efterlyser oerhört viktiga, för att inte säga nödvändiga.
Nu tycker jag ändå att dom sett Ok ut i flera matcher men som sagt väldigt ojämna.
Men det här visar väl bara att det är oerhört små marginaler mellan de på förhand s.k topplagen och övriga lag.
Även om "topplagen" ändå till sist brukar vinna i längden, tack vare bredare material.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Sen skall tilläggas att Honken har varit väldigt ojämn, precis som våra målvakter. Man skulle kunna säga att skillnaden mellan vår situation och deras är att vi producerar framåt. Frölunda har stora problem med målskyttet. Vi har gjort 35 och de har bara gjort 17 Med ett målsnitt på 1.54 mål/match så hamnar man i tabellens nedre regioner. Speciellt när man har ett GAA på 3.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Frölunda har ju inte längre en förstakedja som leder laget. Och så tycker jag att utöver Fredrik Pettersson var Patric Blomdahl en tillgång i deras lag som rollspelare. Och så tycker jag att de borde ha jobbat hårdare för att få kvar Joakim Andersson och Philip Larsen. De kanske hade stannat med större förtroende. Bra unga spelare som säkerligen hade varit stora tillgångar nu, speciellt Andersson fick för lite istid där, tycker jag.

Undrar om HV går samma negativa utveckling till mötes de närmaste säsongerna? Kanske redan denna? De håller ju också på att tappa sin stomme/få för gamla stommespelare. Johan Davidsson har gjort 6 poäng på 11 matcher den här säsongen, dvs färre än Järnkrok, Somervuori, Dackell, Ekholm, Silfverberg, Rödin, Clarke och Jonsson. Lika många som Lauritzen. Davidsson is going down.

Redigerad kommentar

Kommentera