Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1292072

Sv: A propósito de nada
Frölunda har ju inte längre en förstakedja som leder laget. Och så tycker jag att utöver Fredrik Pettersson var Patric Blomdahl en tillgång i deras lag som rollspelare. Och så tycker jag att de borde ha jobbat hårdare för att få kvar Joakim Andersson och Philip Larsen. De kanske hade stannat med större förtroende. Bra unga spelare som säkerligen hade varit stora tillgångar nu, speciellt Andersson fick för lite istid där, tycker jag.

Undrar om HV går samma negativa utveckling till mötes de närmaste säsongerna? Kanske redan denna? De håller ju också på att tappa sin stomme/få för gamla stommespelare. Johan Davidsson har gjort 6 poäng på 11 matcher den här säsongen, dvs färre än Järnkrok, Somervuori, Dackell, Ekholm, Silfverberg, Rödin, Clarke och Jonsson. Lika många som Lauritzen. Davidsson is going down.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tycker du har snöat in lite för mycket på förstakedjan. Brynäs har ett ganska jämnt spektrum av målskyttar över i princip samtliga formationer. Det som är lite alarmerande i Brynäs är att det är väldigt många mål bakåt på ett fåtal spelare.
Kommentera