Brynäs IF

712981 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1293374

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 21/10
Gurra88: Så det enda konkreta motiv du har för att haussa Rödin jämfört med Lauritzen är alltså att den förstnämnde är lite mer rivig och snabb på rören?
Men varför inte vända på steken, när vi nu ändå är inne på irrelevanta jämförelser mellan två olika spelartyper:
Lauritz har i sina bästa stunder en smartness och spelförståelse som Rödin bara sett på vykort och kan drömma om...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 21/10
Huge: möjligt. men det har vi inte fått se sålänge han spelat i Brynäs. men kanske kommer. ser ju dock mer ut som att lauritz är på neråtgående än uppåt..

Rödin har ju iallafall framtiden för sig. Men en fråga till dig då huge. Om cz är så jävla bra, varför petar han inte rödin, varför spelade rödin i sista toppningen, i det viktigaste skedet? Borde inte CZ ha bäst möjlighet att ta ut rätt lag?
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 21/10
Huge: Det finns andra aspekter. Den ekonomiska biten. Det går säker två och en halv om inte tre Rödin på Lauritz lön. Så visst finns det frågetecken kring om det är vettigt att lägga ner så mycket pengar på den typen av spelare.

Men det är ett val som Sundlöv har gjort. OM det är rätt eller fel låter jag vara osagt. Men skall man bidra så kommer även det fysiska spelet in i bilden och där lämnar Lauritz mycket att önska. Precis som Rödin lämnar massor på andra moment.

Svårigheten ligger i att formera laget och använda rätt spelare vid rätt tidpunkt. Där tycker jag att N.C har misslyckats många ggr.
Kommentera