Brynäs IF

705114 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1293375

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 21/10
Huge: Det finns andra aspekter. Den ekonomiska biten. Det går säker två och en halv om inte tre Rödin på Lauritz lön. Så visst finns det frågetecken kring om det är vettigt att lägga ner så mycket pengar på den typen av spelare.

Men det är ett val som Sundlöv har gjort. OM det är rätt eller fel låter jag vara osagt. Men skall man bidra så kommer även det fysiska spelet in i bilden och där lämnar Lauritz mycket att önska. Precis som Rödin lämnar massor på andra moment.

Svårigheten ligger i att formera laget och använda rätt spelare vid rätt tidpunkt. Där tycker jag att N.C har misslyckats många ggr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 21/10
Svartgulröd: Tror inte att Lauritzen är överbetald på nåt sätt, jämfört med vad andra lag betalar för de spelare man har i sina resp lag och som håller ungefär samma standard och har ungefär samma roll i laget.
Handlar väl isf snarare om att Rödin och junisarna överlag är underbetalda i jämförelse med ex den normala lön som Gretzky uppbär, och då blir ju löneskillnaden per automatik väldigt stor även om Gretzky egentligen inte har nån jättelön att tala om.
Sen håller jag inte riktigt med dig om att Lauritzen är svag i det fysiska spelet. Han kanske inte har så mkt vikt att kasta in, men det han har tycker jag att han utnyttjar bra. Kommer ofta ut med pucken i sargduellerna och kliver definitivt inte undan när det osar katt.
Han har väl heller inte som primär uppgift att vara fysiskt spelande, som jag ser det.
Kommentera