Brynäs IF

712984 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1294732

Sv: A propósito de nada
Peja: Tycker du att Brynäs publiksiffror har ökat?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Det bäst är ju faktsikt om man skulle få en sammarbetsklubb i AS.. (typ Valbo?)

Där låter man Sundström och Sandin lira i Första kedjan, sen låter man spelare som Larsson/Rohdin/rensfeldt/Wännström turas om där.. ja kanske till och med ner med Rödin ett tag så han får föra lite mål och komma igång lite! :)

Sunström och Sandin är två talanger som itne riktgit blommat ut, därför våre det kanon att ge dom chansen i en första kedja i AS ett år med mkt speltid och PP spel..
Sen finns det många spelare i J20 som inte får chansen i BIF.. De bästa där får bilda 3 o 4 kedjan i (Valbo?)

Sen förstår jag om Valbo inte går med på detta, dom vill ju givetvis satsa själva, men vore bäst för distriktet att få ett lag i ES och ett i AS och sen att behålla så många unga spelare som möjligt som har potential att spela i es senare..

En spelare som Gynge ska vi bara itne tappa, finns många fler ex.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svartgulröd: Visste att du skulle komma med en sur retorisk fråga tillbaka. Och precis den frågan, faktiskt.

Tror du att spelare som Bäckström, Markström etc hade varit lika stora dragplåster om de inte hade varit Gävlekillar? Och tror du att Brynäs hade fått tag på lika skickliga spelare för samma penning på deras positioner?

Dessutom kan man lita på egna killar i större utsträckning. Varken Niclas Wallin eller Fredrik Modin ville ju spela här under lockouten, och kommer antagligen aldrig någonsin att spela här igen, däremot t.ex Dackell visste man skulle komma hit och göra enorm nytta efter sin långa NHL-karriär. Jag tvivlar på att Wallin hade varit angelägen om att bosätta sig i Boden om han hade varit Gävlekille.
Kommentera