Brynäs IF

714986 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1295426

Sv: Vad gör Sundlöv i Prag?
hahii:

Ja det är dags att ge Kahnberg lite mer speltid/förtroende,om man nu vill ha igång honom,för där finns det potential,det vi ju alla.Dackell och Rödin lallar ju runt i förstalinan utan egentligen prestera nåt för att få spela i en förstafemma.

Sen förstår jag inte kritiken mot L.J,tycker hans defensiva spel varit helt okej.Mot Timrå hemma t ex vet jag inte hur många 2 mot 1 han lyckades avstyra via sin fina skridskoåkning,Sen är han ruskigt viktig i vårat PP.
Jag vill se Lasse i 55 matcher med sina 25-30 min varje match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vad gör Sundlöv i Prag?
Bissett19: Håller förstås med dig om LJ.
Min kritik var som du förstår överdriven och det jag väl ville ha sagt var att det ibland kan kännas säkrare utan honom när vi ska försöka spela riktigt tajt och defensivt, eftersom han i grunden är en offensiv back och trots allt lite ojämn i defensiven.
Men i stort är han, som jag också tillade, en jättetillgång i laget.
Och som du säger: en spelare som SKA ha mkt istid, då blir han bara bättre.
Kommentera

Sv: Vad gör Sundlöv i Prag?
Bissett19: Håller med, tycker det är hemskt mycket slöseri med Kahna, han är en av få i laget som har potensial att hänga 20-25 kassar på en säsong. Han passade riktigt bra ihop hed Ero dom få matcher dom fick ihop förra året men samtidigt vill man ju inte att dom splittar andralinan nu som har varit den klart starkaste hittills. Vilken lina ska han in i ?? Vilka ska han spela med???
Kommentera

Sv: Vad gör Sundlöv i Prag?
Bissett19: Asså, va gör sundlöv i prag igentligen..

Handlar piratkopierade kompositklubbor? ;)
Kommentera