Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1297755

Sv: Brynäs IF-AIK 28/10-10
munkas: Jag tror vår käre sportchef kommer att agera och sparka CZ. Ersättare blir gamle polaren Jan "marknadskillen" Larsson som länge varit en våt dröm som huvudtränare för Sundlöv.

Jan Banan tar in Dackell som assisterande eftersom han är den store ledaren i Brynäs och alltid, alltid föregår med gott exempel och liksom ett fint vin bara blir bättre och bättre med åren och beräknas vara som bäst 2022.

Dacke och Janne enas om att återigen sammanföra superduon Nordqvist och Dackell i brynäs förstkedja. Sen vänder man på tabellen och sätter ett plus istället för minus på framför herrarnas +/-, åsså lurar man resten av laget att kvalserien är sm-slutspelet och att det inte är så dumt att torska med 5-0 borta mot Tingsryd som är ett mycket bättre lag än supergänget AIK som man, trots bra spel, hade oturen att förlora hemma mot med 3-0 en torsdag i oktober .
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-AIK 28/10-10
Ove Myling:
Tjena Mr Leksing, va kul att du alltid dyker upp när allt har gått åt helvete - du och Munkas (ännu en Leksing) möts alltid av tystnad här. Bra så. Dock har ni lyckats knyta upp en del dystrkvistar här till er lilla Leksandsklubb, eller vad fan det är.
Kommentera