Brynäs IF

714899 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1297650

Sv: Brynäs IF-AIK 28/10-10
Nyss hemkommen efter ännu en massiv gruppvåldtäkt i läkerolen. Usch, ingenting jag ens önskar att min värsta fiende skall få uppleva. Det syns tydligt att bensinen är utspädd och krutet dyngsurt hos våra kära tigrar. Om man ska plocka fram något positivt från de senaste kollapserna så är det väl att de spelare som i normala fall framstår som ganska mediokra i Brynäs nu fint smälter samman med den övriga grå massan. Det tar vi med oss!

Vad ska man hitta på då?
Trots att mediakuben bjöd på bländande underhållning i pausen lyckades jag fundera lite över detta problem och kom fram till en skaplig lösning. Vi, supportrar, borde starta en pengainsamling till ett nyförvärv. Nu har jag inte hunnit fundera så mycket över vilken spelartyp vi behöver men det finns några namn som etsar sig fast i barken. En av dessa är Andreas Karlsson i Frölunda, eller varför inte Pelle Prestberg, Fbk? Två spelare med mycket rutin och minnesvärda insatser i tidigare sekler. Tillsammans med Nordqvist tror jag dessa herrar skulle kunna utföra annorlunda saker och orsaka mycket oreda hos både motståndare och övriga aktörer på isen. Under NC:s ledning skulle dom nog t.o.m kunna bilda ett eget politiskt parti. Nu har jag slängt ut en liten krok, hoppas nån nappar...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-AIK 28/10-10
munkas: Jag tror vår käre sportchef kommer att agera och sparka CZ. Ersättare blir gamle polaren Jan "marknadskillen" Larsson som länge varit en våt dröm som huvudtränare för Sundlöv.

Jan Banan tar in Dackell som assisterande eftersom han är den store ledaren i Brynäs och alltid, alltid föregår med gott exempel och liksom ett fint vin bara blir bättre och bättre med åren och beräknas vara som bäst 2022.

Dacke och Janne enas om att återigen sammanföra superduon Nordqvist och Dackell i brynäs förstkedja. Sen vänder man på tabellen och sätter ett plus istället för minus på framför herrarnas +/-, åsså lurar man resten av laget att kvalserien är sm-slutspelet och att det inte är så dumt att torska med 5-0 borta mot Tingsryd som är ett mycket bättre lag än supergänget AIK som man, trots bra spel, hade oturen att förlora hemma mot med 3-0 en torsdag i oktober .
Kommentera