Brynäs IF

713790 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1298164

Sv: Brynäs IF-AIK 28/10-10
Tväst: "Vilken kategori anser du att du tillhör själv?"

Anser mig själv vara en väldigt engagerad supporter, har följt Brynäs IF och deras förehavanden i 32-33 år, har sett massor med matcher både LIVE och på TV, bor nu i Skåne så det blir inte lika mycket LIVE matcher längre, men 6-7 matcher per säsong blir d allt. Jag vill att Brynäs är bäst, hela tiden, därför så blir jag så grymt förbannad när jag ser hur klubben knappt har utvecklats dom senaste 10 åren, vi är och har varit ett lindansargäng, när ska detta ta slut? Det skylls på ekonomin varenda jävla säsong, när ska den bli bättre, vad görs för att den ska bli bättre? Kim Jong Il, är mer frispråkig om vad som händer i Nordkorea än vad Brynäs IF är gällande deras förehavanden. När fan ska dom få tummen ur arslet och bli den toppklubb dom säger att dom ska vara?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-AIK 28/10-10
70 Rodrigues:
Förslag på aftonbön..... låt nån väldigt rik o snäll person komma med en kista full me pengar.......

Skämt å sido..... jag tror nog man gör vad som kan begäras, men det mesta kan väl alltid göras på nåt annat, bättre sätt antar jag.
Pengar in..... pengar ut.... vad får man för x antal pengar?

Jämför med Frölunda..... deras placering i tabellen är nog ganska dyr per inspelad poäng.
Det blir inte alltid bättre med mer pengar per automatik, ett lag med så många små olika beståndsdelar är mycket mer komplext än så.

Men ikväll så är jag rik igen....... bara hästarna kunde springa som jag vill nån gång....... lovar att ringa Sundlöv då ;-)
Kommentera