Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1300568

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF 2010-11-02
spud: Klockrent. Sett till 60 minuter är resultatet rättvist, om man ser till spelet.
Matchen avgörs som jag ser det faktiskt redan i första perioden när vi efter att ha gjort 3-0, fortsätter att skapa ett gäng riktigt kvalificerade chanser fram till 0-4.
Bl.a Rödin har ju ett friläge och gott om tid på sig men missar.
0-4 där och matchen hade varit körd för er del.
Trots allt en väldigt stor skillnad mentalt att försöka hämta in ett tremålsunderläge jämfört med ett fyramålsdito.
Får du bara 1-3 så har du vittring på direkten.