713257 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1300566

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF 2010-11-02
Gurra88: Låter det ske? Han tog en TO tidigt i andra.
Tycker BIF har bra kontroll på matchen hela sista perioden, stänger mittzon otroligt väl sista 10. Vi kommer inte åt några jävla returer trots att det finns en sisådär 100 att sukta efter.

Slumpmålet som gav 3-3 är ju inte frukten av dåligt spel från BIF eller bra spel av MODO det är en ren tavla från en i matchen annars bra målvakt.

Att tro att det går att dominera en match i 60 min i dagens ES när inte motståndarna har en dålig dag, det sker nog bara i fantasin.