Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1310149

Sv: Brynäs IF - HV71 Tisdag 23/11-2010
För att börja med de dåliga grejerna så finns det tre stycken jag kommer på direkt.
För det första så efter ungefär 5-6 minuter i matchen så har Hv en kontring där Piros nästintill får öppet mål. HÄR syns det väldigt tydligt när Eero bara släpper Piros att vissa uppdelningar av försvarsspelet inte funkar ordentligt.

Det andra är att över hela banan och framförallt i försvarszon så spelar BIF med väldigt små marginaler ibland, i de flesta fallen för små.

Det tredje är att det tyvärr bränns alldeles för mycket klara lägen även om en 3-0 vinst är en 3-0 vinst.

För att övergå till de positiva är om man börjar bakifrån så grymt skönt för Greiss som gör en riktigt bra match idag. Han släpper inte alls så mycket returer som han brukar göra ibland.

Backarna lirar idag stabilt men framförallt Ekholm, helvete vad bra killen är!

Framåt tycker jag att Järnkrok, Silfver och Eero lirar riktigt bra emellanåt.
Larsson & Wännström gör en riktigt bra match båda två, tråkigt för Wännström att bli petad när dom gick ner på tre kedjor.
Även Dackell gör idag en riktigt bra match, snygg assist till Eero även om min mormor också både sett möjligheten och kunnat leverera passet!

Sen måste man nämna detta med skadorna. Riktigt oroande! Bara hoppas på det bästa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV71 Tisdag 23/11-2010
mattiaskarlgren:

Håller med dig i det mesta, men någon som spelade med för små marginaler idag var väl Ekholm ? Jag tror han hade 3 eller 4 riktigt huvudlösa passningar/ingripanden i egen zon. Duktig framåt dock.
Kommentera