Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1318988

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2010-12-09
sylf, mfl: Jag tycker att Hansen och Dackell visar vilka kycklingar man är i den situationen. Hansen blev våt i trosan när han såg att det var Pikka och gamlingen ville väl inte ha spö av sonen till en som han åkt på däng tidigare av.

Nåväl, grattis till tre poäng!

Edit: Sen är det ju inte så konstigt att man reagerar som man gör med tanke på domslutet innan. Vilken människa som helst med känslor hade fått nån form av bryt. Granström då förresten... Skulle ut och leka hulk. Det var pinsamt!

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2010-12-09

Ambroo: " Sen är det ju inte så konstigt att man reagerar som man gör med tanke på domslutet innan. Vilken människa som helst med känslor hade fått nån form av bryt. Granström då förresten... Skulle ut och leka hulk. Det var pinsamt!"

Precis.
Granis är pinsam när han försöker spela hulk.
Pikken och Hallin är inte pinsamma när dom försöker spela hulkar.
Goddag yxskaft.

Angående domslutet: är det klarlagt att det verkligen låg en avvaktande utvisning på oss och att vi sen snor pucken och gör mål?
Låter djävligt osannolikt, om du frågar mig.

Kanske vore bra om du tog reda på hur det ligger till innan du börjar fabricera ursäkter till att en av era spelare kände för att snacka med domaren när spelet fortfarande pågår.
Skyll isf  på den klantskallen istället, det skulle jag ha gjort....

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2010-12-09
Ambroo:
Jadu..... att Dacke o Hansen är så rutinerade så dom inte ger sig in i den tuppfäktningen när matchen är vunnen o snart slut..... det tycker jag är väldigt bra.
Men grattis..... du tycker att ni vann DEN matchen ivf.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2010-12-09
Ambroo: Är du 5 år eller ? Vad tjänar någon på att slåss med typ 3 sekunder kvar...till synes utan riktig anledning också.

Nä,Dacke och Hansen visade lite högre IQ än timråiterna...inte så svårt iof.
Kommentera