Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1320292

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK 2/12-2010

Jajjen: "Omark ber om ursäkt för att han gjorde mål på straff. Slår du däremot nån på käften är det helt ok. Only in America."

Nja....
Han bad väl inte om ursäkt för att han gjorde mål, utan för att han gjorde en helt onödig och i de flesta spelares ögon lite nedvärderande och respektlös piruett innan han öht påbörjat sin fint?
Många vill ha det till att piruetten ev skulle ha ingått i finten och att den således skulle ha haft som syfte att förvirra målvakten, men det känns inte trovärdigt.
Och det verkar ju också som att Omark själv har insett sitt misstag, annars hade han nog inte bett om ursäkt.

Kan hålla med om att det kan verka barnsligt och petigt att gnälla på tilltaget men jag tycker ändå att Wennerholm har en poäng, när han tycker att det var respektlöst gjort.
Skillnaden mellan dålig respekt och att visa respekt är ibland väldigt hårfin men här känns det ändå relativt klart, som jag ser det.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK 2/12-2010
Huge: Ang Omarks straff, undrar vad de hade sagt om det hade varit Conny Strömbergs klassiska straff för Modo? Herregud, ibland är dessa miljonärer så barnsliga. Omark fick målvakten ur balans och för övrigt, vad hade hänt om han missat den? Modigt, och han förtjänade de stående ovationerna.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK 2/12-2010
Huge: Ändå så var NHL ute efter spektakulära straffar när man började med dem. Jag minns hur man försökte att stimulera just såna "tilltag" som Omark gjorde, allt för att få ett högre underhållningavärde.

Men det är ju ena sidan. Det finns ju många "hederskoder" idrottare emellan så det finns säkert nåt där som retat upp folk.
Kommentera