Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1320316

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK 2/12-2010
GävleLasse: Ja. LJ har ju ännu inte varit i närheten av det han presterat tidigare (när han varit frisk), så jag kan mkt väl tänka mig att han inte är helt återställd ännu.
Han har väl dessutom haft lite småskador utöver muskelskadan, såvitt jag vet.
Men man tycker ändå att han borde ha presterat lite bättre, det håller jag med om.
En teori kan vara att han blev lite villrådig i sitt spel under upptakten av serien, då det mesta var svajigt bakåt.
Han är ju i grunden en offensiv back som säkert började fundera en del när ordern var mer offensivt spel och det visade sig inte funka så där jättebra. Kan tänka mig att han succesivt kommer tillbaka nu när vi börjar få mer ordning och struktur på defensiven, vilket även gör att offensiven (hans styrka) kommer att funka bättre.

Kan slutligen tänka mig att han kanske känner sig lite "åsidosatt" i hierarkin sas, nu när Ekholm för tillfället är vår mest lysande stjärna på backsidan. LJ har ju hela tiden varit van vid att vara nr 1 på den sidan.
Kanske inte är nån jätteförklaring med stort J direkt men bidrar säkert till viss del.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK 2/12-2010
Huge: Skulle också vara kul att se om Bertilsson kan få mer ut av sin offensiva begåvning framöver. Om Brynäs stabiliserar sitt spel så bör det skapa utrymme för honom.
F.ö. otroligt roligt att Jonathan Carlsson fick sätta ett par puckar mot HV.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK 2/12-2010
Huge: Nej nånting är fel när det gäller honom. Om han är skadad så pass mycket att han inte kommer upp i högre nivå än det han visat så är det på gränsen att han skall spela. Som det är nu är han ju en stor ekonomisk belastning. Kan man inte leverera på grund av skador så är det bättre att han sjukskriver sig.
Kommentera