Brynäs IF

715034 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1334138

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF 13/1-11
Huge: Jag tror att de sega gubbarna kan betyda en del i sådana här lägen. Rutin är viktigt när det går tungt. Förhoppningsvis så kan Dacke och de andra gamla gubbarna få trupperna på rätt spår igen.

Det kan svänga fort i hockey och en vinst kan betyda mycket och blir det två så är det en trend. Förhoppningsvis så kan laget ta sig samman mot SAIK och knipa åtminstånde någon poäng. Vi vet alla vad detta lag kan prestera när det klaffar för alla.

Fan ge inte upp nu gubbar/grabbar
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF 13/1-11
arnio: "Jag tror att de sega gubbarna kan betyda en del i sådana här lägen. Rutin är viktigt när det går tungt. Förhoppningsvis så kan Dacke och de andra gamla gubbarna få trupperna på rätt spår igen."

Ja, rutinen visade ju sig vara väldigt viktig i slutspelet förra året när Dacke m.fl klappade ihop och Järnkrok och de andra ungtupparna fick dra tåget...

Sen tycker jag det är lite intressant att spelare som en gång i karriären varit pålitliga poängplockare, men nu mest åker runt och tar upp plats för yngre förmågor plötsligt får epitetet "defensivt skickliga"....

Summa summarum: rutin är överskattat och Hansen är en "defensivt skicklig" spelare.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF 13/1-11
arnio: Rutin betyder alltid väldigt mycket. Men jag kommer fortsätta att poängtera att framförallt Hansen har varit riktigt dålig det senaste. Han är en av dom som verkligen måste höja sig ett par snäpp. Men rutin är alltid viktigt.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF 13/1-11
arnio: Håller med.
Finns ingen som gett upp, allra minst i laget.
Bara mesarna härinne som tycks ha gett upp.
Men dom ger ju å andra sidan upp så fort vi inte leder en match...  :-)
Kommentera