Brynäs IF

714988 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1334338

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF 13/1-11

bizon: Vem har påstått att CZ:s bedömning alltid är rätt?
Jag påstår fortfarande att han är bättre på att bedöma saker kring laget än vad du, jag och andra okunniga oerfarna läktarcoacher är.
Har du svårt för att fatta?

"sen kan jag svara på Jajjens inlägg när han säger att  "jag sitter på läktaren"du håller med,finns många lag i ES mer i NHL som har folk på läktaren som man andvänder sig utav i matcher för man får en annan överblick av spelet och kan dra nytta av det.."

Så du tror att det är personer som du eller jag, som NHL-lagen använder sig av på läktaren?

Personligen så tror jag att man använder sig av kunnigt och erfaret fackfolk och inte läktarcoacher som tror sig veta bättre.

Men det säkert ett löjligt antagande från min sida...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF 13/1-11
Huge: Du har rätt i mycket av det du skriver , men du har använt frasen "okunniga oerfarna läktarcoacher" så länge nu att du tror att det är en sanning att alla som sitter på läktaren och inte har ett tränaruppdrag är okunniga. De allra flesta är mindre erfarna och troligen mindre kunniga än den som föreningen anställt för att leda laget. Men det finns ju grader i helvetet och det verkar du ha slutat att ta med i beräkningen.
Det finns säkert en del folk på läktaren som skaffat sig en bra inblick i spelet ishockey. De kan en del om taktik, gruppdynamik, åkvägar, spelsätt etc. ( Jag tillhör inte dem )
De kan på gott och ont ha en annan möjlighet att bedömma hur laget spelar, hur spelare används etc etc., än vad NC har.
Därför tycker jag att det är rätt intressant att läsa vad en del av dem skriver här i GBn. Tycker att situationen i föreningen/laget är svajigt om man ser till spel/resultat just nu, så jag förstår att det finns kritik emot folk inom hela organisationen.

Vad jag däremot inte förstår är språket man använder i många fall.
Det säger mer om den som skriver än vad vederbörande vill ha sagt.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF 13/1-11
Huge: Har inga problem med att fatta!!Du har ingen som helst aning vilka kunskaper eller insyn jag har..
Kommentera