Brynäs IF

714979 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1334359

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF 13/1-11
Tommy: Jag inbegriper ju även mig själv i begreppet "okunniga oerfarna läktarcoacher", om det nu är nån tröst.....    ;-)

Sen förstår jag självfallet att det finns grader i helvetet, dvs att det finns personer som har rätt så bra koll på många saker.
Men jag talar ju mest om de värsta avarterna, där det uppenbarligen inte finns några större kunskaper.
Hade man i de fallen haft kunskaperna så hade det lyst igenom för länge sen, via ex mer seriösa och konkreta analyser av det du tar upp (taktik, gruppdynamik, åkvägar, spelsätt etc).

Och för att ytterligare komplicera läget så kan det ju finnas personer som kan rätt så mkt om vissa saker men ändå är onyanserade vad gäller mkt annat....    :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF 13/1-11
Eftersom jag inte kan åka till Gävle och se matchen idag, sätter jag in 200 spänn på Brynäs bankgiro (447-8624). Ja, jag vet. Lite snålt. Inte bästa platsen och ingen adm. avgift.

Många härinne är ju jä-ligt driftiga när det handlar om att bojkotta, hata och sparka nån i Brynäs, dvs. sånt som aldrig leder till nåt positivt. Vad sägs om en namnlista till STÖD för Brynäs där man lovar att sätta in en hundring till Brynäs för varje hemmamatch man inte kan gå på? Helt krav- och förutsättningslöst. Men se upp, här finns risken att det kan hjälpa Brynäs.
Kommentera