Brynäs IF

713576 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1334949

Sv: Brynäs IF-Skellefteå AIK 15/1-11 (5-0)
Jajjen: Finns det någonting som heter "Nyströms uppfattning"? Han kan ju byta åsikt efter nästa match... Jag tycker att Stisses krönika var mycket bra. Särskilt det om att Sundlöv och Czarnecki borde gå efter säsongen om laget inte utvecklas. Tänk hur fin den här säsongen hade kunna blivit om Sundlövs "toppback" Clarke hade spelat som en toppback, och om Sundlöv hade besuttit kompetensen att hitta en bra målvakt. Jag och många andra skrek efter Fasth men Sundlöv valde andra målvakter istället. Ett massivt misslyckade. PW hade också varit betydligt bättre än t.ex Bjurling.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Skellefteå AIK 15/1-11 (5-0)
Peja: ”Finns det någonting som heter "Nyströms uppfattning"? Han kan ju byta åsikt efter nästa match...”

Då försöker jag vara tydligare. Den uppfattning som Nyström återger i dagens Expressen representerar hockey-Sveriges. I Gävle har man i vanlig ordning en annan världsbild.

”Särskilt det om att Sundlöv och Czarnecki borde gå efter säsongen om laget inte utvecklas.”

Men självklart. Om det finns någon som kan leda Brynäs till större framgångar än nuvarande ledning behöver man inte vänta med att byta ut dom. Det borde göras omgående.

Uppdraget är alltså att med resurser som AIK ta Brynäs till en plats bland dom fyra bästa i Sverige. Borde ju vara enkelt att fixa. Jag fattar inte varför inte AIK, SSK eller Timrå också gör det. Eller Leksand. Allt handlar ju om vilken tränare och sportchef man har.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Skellefteå AIK 15/1-11 (5-0)
Peja: Sundlöv har en skrämmande oförmåga att hitta bra målvakter. Läck är väl egentligen den som får godkänt som plockats utifrån.

Skönt att det är frid och fröjd i föreningen efter en ny vinst, allt är som vanligt och nu har man råd med 3 raka förluster utan att nått händer..
Kommentera