Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1352616

Sv: Brynäs IF-Timrå IK 24/2-11

Ja, herregud vilken hafsig jävla match. Båda lagen spelade som arslen rent ut sagt. Det var svängdörrar i båda försvarszonerna och spelet i mittzon var ju rena rama flipperspelet. Det måste vara rekord i exempel på hur man inte ska spela hockey från båda lagen. Det här hade kunnat sluta hur som helst.

Det var i alla fall underhållande på läktaren och viktigast av allt så tog vi 3 grymt sköna pinnar!

Kahnberg var helt jävla överlägsen på isen idag, banans kung utan tvekan. Som han åkte skridskor idag, vann närkamper och visade grymt bra inställning. Jag är så jävla glad att han fick hänga två baljor, det var han så sjukt värd! Han var nära hattrick dessutom. Jag tycker hela den linan var bra, Sundström förtjänat cred. STARK som en björn!

Greiss var riktigt bra idag, han kan inte göra mycket på målen. Utom den sista som han agerade lite slappt på då. Han gjorde många stora räddningar och landade på 90,5% en sån här match, det är riktigt bra gjort!

Tre pinnar till 4:e platsen, som det svänger.

När jag kom till arenan trodde jag att de hade installerat två feta antenner på taket först, när jag kom närmare såg jag att det var två vindkraftverk! Ett steg mot en billigare arena :)

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Timrå IK 24/2-11
MarcusElving:
Skulle va en fin slutspelsjoker om Kahna änligen började visa vad han kan, viktigt att han fick sätta ett par.... hade ju dessutom flera andra framstötar. Bra, men matchen..... väldigt virrigt med farliga felpass i mittzon.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Timrå IK 24/2-11
MarcusElving: Sundström var riktigt bra idag, älskar hans offensiva tacklingar. Nåt som fler än han borde prova!
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Timrå IK 24/2-11
MarcusElving: Skitkul för Kahnberg. Hoppas verkligen att Czarnecki ger en boost till Kahna nu med ökad speltid och förtroende i PP med mera så är han i högform till slutspelet.
Kommentera