Brynäs IF

716795 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1361585

Sv: Kvartsfinal 3 Färjestads BK - Brynäs IF-12/3-11
Orkar inte läsa igenom alla sidor här angående tacklingen på Järnkrok.

Bara en liten fundering.. Är det bara jag som tex tycker att Falks tackling på McNevin (tror jag det var) var fulare än Holtets på Järnkrok?

Man måste säga som så att Järnkrok vet och ser att Holtet kommer att komma i ryggen, alla spelare i ES i detta läge vet att det kommer att komma en tackling.
Det som dock är fult i detta läge är att Holtet tar flera skär och tacklar fult, och ger inte Järnkrok någon som helst chans att klara tacklingen hyfsat bra. Han är bara ute efter att skada Calle.
Calle böjer sig ner och ska man vara ärlig, tacklingen hade inte tagit lika illa om han inte gjort detta.

Men jag tycker ändå att Falks tackling där han tar ännu fler skär än Holtet och tacklar McNevin mot huvudet. McNevin har heller inte den blekaste aning om att Falk kommer, han ser honom aldrig.

Falks tackling är fulare än Holtet MEN båda tacklingarna är solklara matchstraff. Inget snack om saken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 3 Färjestads BK - Brynäs IF-12/3-11
mattiaskarlgren: Tycker du har helt uppåt väggarna fel. Att inte Holtet får minst en tvåa är ju ett rent hån.

Falk kör en hård tackling, givetvis utvisning men att han är avstängd ytterligare för en lättare föresele än den som utspelade sig mot järnkrok är ju ett skämt.. Är det några som ska vara konsekventa så är det väl fan domarekåren och disciplinsnämnden.

Förstår upprörda miner här nere i jönköping.. Trots detta kan jag inte mer än älska att de är på väg ur slutspelet.:)

Säger det igen, som jag sagt hela jävla säsongen. Kahnberg är en av elitseriens absolut bästa. Synd att det tog 55 omgångar för polacken att inse det.
Kommentera