Brynäs IF

713368 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1363408

Sv: Kvartsfinal 5 Färjestads BK-Brynäs IF 16/3-2011
Peja: Bra svar, det var inte så att det fanns fler spelare i laget förutom de jag räknade upp...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 5 Färjestads BK-Brynäs IF 16/3-2011
Hence:

Lauritzen - Producerade han verkligen i förra slutspelet? 1 mål. Bara 2 matcher, men än dock, Lauritzen verkar inte kunna spela slutspelshockey utan att bli skadad. Du kommer säkert att säga att han har blivit utsatt för överfall i både förra och det här slutspelet, men han har ju inte varit särskilt framgångsrik på att skydda sig heller. Det blir tuffare i slutspelet.

Dackell - Du säger att en kapten, bp-spelare och rutinerad räv som Dackell alltid behövs. Som han spelade i förra säsongens slutspel, och för den delen slutspelet innan, behövs han inte alls i Brynäs. Mot Djurgården var det snarare en belastning att matchseriens kanske sämsta spelare var Brynäs lagkapten. Det såg ut som att han kastades in direkt från Brynäs Oldtimers. Men jag förringar inte hans insatser i grundserierna.

Nordquist - Hängde inte med för fem öre när Djurgården ökade sin skridskoåkning i förra slutspelet. 1+3 på 5 matcher var hyggligt, men kanske inte vad man hoppades på från en svindyr förstacenter.

Bästa kedjan i förra säsongens slutspel var utan tvekan den med Kroken, Rödin och Silverberg. Precis som Wikegård påpekade kunde de matcha Djurgårdens höga tempo. Däremot var "toppspelarna" Dackell, Dixon och Somervouri tämligen värdelösa. Om den kedjan hade matchat Djurgårdens förstakedja (vilket den väl gjorde i grundserien?) hade Brynäs mycket väl kunna slagit ut Djurgården. Men toppspelarna svek som vanligt och de hade troligtvis inte haft mycket att hämta i det här slutspelet heller.

Som du kanske minns slutade matchserien med att Brynäs toppade med Järnkroks kedja medan gamlingarna skämdes på bänken. Nu slipper de skämmas men likväl tror jag inte att de hade tillfört särskilt mycket den här gången heller.

Svedberg hade varit bra att ha, men å andra sidan har Greiss gjort ett stabilt slutspel. Inte säkert att Svedberg hade varit bättre.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 5 Färjestads BK-Brynäs IF 16/3-2011

Nån som fortfarande tvivlar på snacket om okunniga och onyanserade murvlar?

Kommentera