Brynäs IF

713252 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1365772

Sv: Tränarna säsongen 11/12
arnio: "Här inne är det allt för många som har sina åsikter om spelare som de inte ruckar på oavset hur spelarna presterar på isen."

Och du är ju värst av dem alla. du sväljer ju precis allt som sundlöv/ cz gör

mk:Vad är egentligen det konstiga. Kahnberg var så gott som "klar" Även att man inte skrivit på eftersom det stundade ett slutspel.
Frölunda var intresserade, KAhnberg ville flytta hem, och sundlöv ville inte förlänga p g a utebliven produktion och att kahnberg kommit snett med tränaren.

När skadorna sen ramlade över oss så hade czarnecki inget val. Kahna fick massivt med förtroende och sundlöv insåg genast hur fel allt varit.
När dessutom Eero lämnar så blev det inte svårt för sundlöv att ändra åsikt om kahnberg.

Sundlöv gör allt för att behålla honom, men sen har jag inte full koll på hur frölunda ser på allt. lägger de fram ett bra kontrakt på bordet så kan det nog bli hemfärd för kahna likväl. inte helt oförståeligt..

Vi kan bara hoppas. Vi är ju inte direkt överskölda av spelare som ger allt i ett slutspel. Våra stjärnor har ju snarare gömt sig när det börjat bli viktiga matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tränarna säsongen 11/12
Gurra88: "Och du är ju värst av dem alla. du sväljer ju precis allt som sundlöv/ cz gör"

Jag är ju Brynäsare, kart att jag älskar både spelare och ledare i Brynäs. Jag är förstås inte nöjd med att vi inte är ett topplag men kastar inte skit på spelare och ledare härinne eller någon annanstans. Jag älskar mitt Brynäs och vill inte att vi ska sparka allt och allaför att köpa ett lag som vinner, jag sågar inte spelare som inte är så himla bra eftersom jag vet att de gör sitt bästa och kämpar för Brynäs.  Jag älskar Brynäs och jag älskar dem inte bara när de vinner.


Men det är klart alla är vi ju olika..

Redigerad kommentar

Kommentera