Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1365775

Sv: Tränarna säsongen 11/12
arnio: BIF fortsätter sin gilla gång i inavlets tecken. Man tar en lätt lösning på ny tränare, en som redan i många år har gått uppe på Sätrahöjden och klappat axel.En enorm övertro på sina unga spelare(som är skapligt billiga/mån) gör att man inte skaffar spelare av ännu bättre kvalitet som borde visa vägen för dessa unga killar att bli ännu bättre.
Brynäs visade en viss kämpaglöd(mest av vissa unga) mot FBK MEN är chanslösa i verkligheten.
Utspottningen av talanger ur BIF:s ungdomsverksamhet kommer att sjunka,vi har haft bra årgångar en tid nu. Dessa bra årgångar har varit framgångsrika genom ungdomsåren och nu i ES.
Varför har BIF så satan svårt att få ett stabilt ES-lag? Skellefteå har mycket ungdomar och ungfär samma omsättning som BIF, men är det någon som har snappat upp skillnaden? Hur man bygger lag, tar vara på sina pengar,sponsorer och fans tex. BIF suger på detta!!

I en jämförelse hade jag önskat att det skiljde mycket mer mellan Gefle IF Fotboll och Brynäs IF hockey men de är mindre skillnad än man tror.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tränarna säsongen 11/12
vad ni klagar på Kahnberg..
Han har varit bra hela säsongen, första matchen var han en jätte tillshan fick en puck på (jumsken?) efter det kom en lite svacka. Men efter det har Kahna kommit tillbax och åkt skridskor och varit en av de spelare i BIF som kämpat mest!

kanhberg och Rödin hade denna säsong en stolpe ut säsong. Vet inte hur många gånger dessa två sköt stolpe, eller att målvakten gjorde en sjuk räddning som borde varit mål, eller att dom tappat pucken precis i dragningen..

Skulle man haft flytet i spelet skulle båda två säkert gjort mkt mer mål än dom gjorde.. Så jag ser gärna än förlänging med Kahna! han kmpar alltid och han skapar lägena! målen kommer komma bara flytet i spelet finns där. =)
Kommentera

Sv: Tränarna säsongen 11/12
aphac: Word!
Kommentera