Brynäs IF

713257 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1365797

Sv: Tränarna säsongen 11/12

HappyX3: Jag håller med! Kahnberg är Brynäs målfarligaste forward, punkt slut. Han kan lura brallorna av vilken back som helst och skapa chanser från ingenstans, helt själv. Får han till formen och självförtroendet så är han bland de bättre i hela elitserien. Jag är väldigt angelägen om att ha honom kvar. Får han mycket speltid såväl 5 mot 5 som PP så kommer han att göra minst 20 baljor.

Jag tycker att Kahnberg har varit riktigt bra den här säsongen, han har tyvärr inte lyckats producera så mycket mål som man förväntar sig. Men då ska man komma ihåg att han har varit lite skadad och även bänkad (idiotiskt). Det som imponerar är hur han hela tiden har kämpat och slitit trots att inte målen har kommit, det bevisar att han inte är någon diva.

Kahnberg har kämpat för laget, vilken kedja han än har blivit placerad i. Han har varit bästa forward många gånger. Trots att han har haft väldigt lite istid.

 

KAHNBERG SKA VARA KVAR!


Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tränarna säsongen 11/12
MarcusElving: En till som "lovar" 20 baljor.. Klockrent inlägg.. Kahnberg har haft stolpe ut samt blivit behandlat på ett väldigt konstigt sätt.

MOt ett nytt lyckat år för hans del, var han än hamnar.
Kommentera