Brynäs IF

713239 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1366116

Sv: Tränarna säsongen 11/12
mattias - 74: Har svårt att se hur en sån ledarstil skulle ha funkat så pass länge, t.o.m i det danska landslaget.
Finns alltid spelare som av olika anledningar inte gillar en tränare och som självfallet tar chansen att överdriva det negativa om dom får chansen.
Falu IF var väl dessutom den första klubb han tränade och det är väl inte helt osannolikt att hans ledarstil har utvecklats efterhand från att inledningsvis ha varit lite osäker och trevande.
Det var ju trots allt rätt så länge sen han debuterad där som tränare. Men jag tror absolut att det kan ligga lite i din information, med tanke på att han assisterat Bäckman i Danmark.
Han är ju inte direkt känd för att gulla med spelarna och det är mkt möjligt att även Jonsson kan ha en fast och bestämd spelarstil, som av många uppfatta som despotisk och ämnad att skrämma spelarna till bättre prestationer, sas. Kaka söker som bekant maka, och mkt möjligt att Bäckman förordat Jonsson i vetskap om att han får en tränare som inte "gullar" alltför mkt med spelarna.
Men som sagt: allt är bara en spontan uppfattning baserat på det lilla jag har sett och hört om honom som person.
Vilket i ärlighetens namn inte är så mkt, ska villigt erkännas.

Känns heller inte sannolikt att Brynäs, som väl aldrig varit kända för att anställa Bäckmantyper i båset, nu helt plötsligt skulle anställa en slavdrivare som idiotförklarar sina spelare inför ögonen på kollegorna i omklädningsrummet.

Mao: information om tränare som kommer från spelare ska man ta med en rejäl nypa salt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tränarna säsongen 11/12
Huge:

" Mao: information om tränare som kommer från spelare ska man ta med en rejäl nypa salt "

För att? Spelare har en tendens att ljuga menar du? Om det skulle visa sig att det stämmer då , är det då Jonsson en bra tränare för ett Elitserielag? Jag tycker inte det, om en spelare är " värdelös " som orden var jag hörde Jonsson hade sagt så borde man ta det internt med berörd part och inte gasta i omklädningsrummet inför övriga lagkamrater..
Kommentera