Brynäs IF

713113 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1374484

Sv: Silly Season 2011/12

bradberry: Jag tycker faktiskt att vi har en hel del spelare som kan beskrivas som snidare. Järnkrok, Lauritzen, Dackell, Nordquist. Sedan har vi ett par backar som även har dessa egenskaper, backarna är ju väldigt involverade i anfallsspelet också.

Självklart behövs det snidare i ett lag men jag tycker att snidare är precis det Brynäs har haft för mycket av. (Även för många som tror att de är snidare) det slutar med att spelet förläggs i sarghörnen, det snurras runt, passas alldeles för mycket osv.. Jag är trött på finliret.

Jag vill se ett rakare spel, ett tuffare spel in mot kassen. Ta närmsta vägen in, lägg puckar på mål och kötta in med folk framför istället!

Jag tror Brynäs är inne på rätt spår med Ollas och Dixon. Sedan kryddar vi det med en duktig målskytt som även han gärna få ha en rak spelstil. 

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2011/12
MarcusElving: "Jag tror Brynäs är inne på rätt spår med Ollas och Dixon. Sedan kryddar vi det med en duktig målskytt som även han gärna få ha en rak spelstil."

- Kan hålla med. Men målskytten ska vara av klass. Etablerad stjärna typ...
Kommentera

Sv: Silly Season 2011/12
Det är inte mycket snack om vem som ska bli den andra assisterande tränaren nu. Inga nya rykten och inget snack från Sundlöv. ingen som hört något eller tror vem det blir?
Kommentera

Sv: Silly Season 2011/12
MarcusElving: nu vet jag vem som skriver helt klart bäst här på HS ;)
Kommentera