Brynäs IF

711068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1374520

Sv: Silly Season 2011/12
Knas_Jojjo: Okej, hade faktiskt ingen koll på det. Vi kan väl avskriva honom omgående då.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2011/12
Sitter fortfarande och drömmer om Per Åslund i FBK. Han skulle bli ännu bättre i Brynäs tror jag. AIK sägs ju vara ute efter honom.. men nu när dom värvade Rosén och framför allt Videll så tror jag Brynäs har rätt bra chans på honom. Annars kanske man hugger på Mattias Carlsson i SSK. Han/Åsa och Dixon kommer in.. sen håller vi tummarna för att vi får behålla Ekholm,Silver och Rödin. Då tror jag det blir rätt rolig säsong! Jag tycker för övrigt att Löf är helt OK. Bättre passningsspel än Carlsson lika bra om inte bättre skott. Och han har längden, bara tyngden som fattas.. tror även att Berglind kan bli en ny "Rundblad" med mer förtroende.

Svedberg-Holmqvist

Kommentar: Svedberg fortsätter att vara utvecklingsbar och blir bara bättre. Och Honken kommer HEM och visar att han fortfarande är en grym mållis. Honken är bättre än Modig,Bjurling och Greiss alla dagar i veckan!

Ekholm-Bertilsson
Jonsson-Andersén
Gunderson-Sundqvist
Berglind-Löf

Kommentar: I stort sett samma namn som förra säsongen, men kom ihåg att Gunderson kommer bli en flipp och är mkt bättre än Clarke.. Löf/Carlsson går jämnt ut. Berglind kommer bli grym, viktig rightare. Jonsson,Andersén gjorde helt OK denna säsong. Ekholm kommer bara bli ännu bättre om han väljer att stanna och det som Bertilsson visade i slutspelet gör att jag tycker man ska satsa lite extra på honom. Sunken kan bara göra en bättre säsong!

Silfverberg-Järnkrok-Rödin
Åslund-Dixon-Dackell
Lauritzen-Nordquist-Larsson
Ollas-Hansen-Granström
Wännström-Rensfeldt-Rohdin

Kommentar: Om Silver och Anton stannar kommer dom bli som Ekholm betydligt jämmnare och bättre! Likaså med Calle.. Om Åslund/Carlsson och Dixon kommer så är dom fullt godkända för att täcka upp för Eero och Kahna.. Basse och Nordan trivdes ihop med Larsson som även han kommer bli bättre. Mkt bra dom tre första kedjorna..
Ollas och Grana, två dala killar får kriga till en början med Hansen.. som jag tror senare under säsongen kan se sig petad då antingen Wänna,Ludde eller Jocke gör som Johan Larsson gjorde iår.. och som Calle Ironhook gjorde säsongen dessförinnan.. om inte kanske vi får se en ny tung forward till Jul. Kanske även en tung back..? men det som vi börjar med blir vi knappast sämre utav. Det är till att hoppas att Ekholm,Silver och Rödin stannar! Annars blir det tufft, men om alla tre stannar blir det en riktigt rolig säsong,, tro mig.. alla junisar blir mkt bättre!!


Hörde från min polare att Brynäs har lite intresse för Peter Popovic som en ass tränare?? Rätt eller fel?
Kommentera

Sv: Silly Season 2011/12
Mailade Sundlöv nyss och fråga lite frågor. lär väl knappt få svar på hälften eftersom dom flesta frågorna handlar om nyförvärv. men jag fråga hur man har tänkt med Emil Sandin. ska den killen bara glida runt på ett bananskal? han har kontrakt med Brynäs men har inte presterat någonting och var utlånad större delen av förra säsongen. Jag tycker att hans kontrakt ska brytas.
Kommentera