Brynäs IF

713154 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1374522

Sv: Silly Season 2011/12
mattiaskarlgren: Word! En elak jävel ska in och plocka motståndarforwards framför våra målvakter!... Fram för lite elakare spel i nästa års Brynäs!

Finns 4-5 spelare jag mycket väl skulle kunna tänka mig:

Vladimir Mihalik (Norfolk Admirals) som jag har tjatat på förr.
Richard Demen-Willaume (Borås) om han nu är skadefri.
Patrik Hersley (Malmö) storväxt pjäs som även har ett ruggigt skott.
Henri Laurila (KalPa) en finne utan kontrakt, lirat i Modo.
Teemu Kesä (Ilves) en annan finne, lirat i Malmö och fightas mer än gärna.

Jag hoppas vi får se nån av dessa! Sen kan jag som många fler inte förstå varför vi ska ha tre potentiella PP-backar? Borde väl räcka med två... Men kan kanske vara så att Ekholm har vägt över mot NHL och sagt detta till Sundlöv. Och drar han, DÅ, kanske vi kan hoppas mera på en back av den här digniteten!? Jag vet inte alls, men jag hoppas ju på att det kommer en defensiv klippa ändå, med eller utan Ekholm. Berglind och Löf kan lånas ut och stå på tillväxt MINST ett år till!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2011/12
Anders Blank: Jag tror inte Ekholm har sagt nått om att han överväger att gå till NHL. Det var ju samma sak förra året. Man tog in Clarke för att han skulle vara PP back och man hade Jonsson och Ekholm. Sen kanske inte det var tänkt att Ekholm skulle lira så mycket PP som han gjorde. Jag tycker inte det för något att vi har 3 PP backar men som sagt en riktigt tuffing till back vore inte fel. Jag hoppas mycket på Bertilsson. tycker absolut inte han har gjort bort sig dom matcher han spelat och han kan även bli lite grinig och tacklas. mer sånt från honom nästa säsong!
Kommentera