Brynäs IF

716191 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1381362

Sv: Silly Season 2011/12
Nosade upp två backar till utan kontrakt kommande säsong. Båda har spelat med Honken i Tampa:

Jay Leech, 193 cm 100 kg (spelade i New Jersey / Albany ifjol).
www.eliteprospects.com/player.php?player=11729

Shane O'Brien, 188 cm 102 kg (spelade i Nashville ifjol).
www.eliteprospects.com/player.php?player=10228

Nån av dessa kunde väl Honken lägga ett gott ord för...

Bra att Ottawa inte gett Silfver nåt at ta ställning till, det bådar gott och han verkar ju ha vägt över till att stanna ett år till eftersom hans rättigheter stannar hos Ottawa även om han säger nej till dom nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2011/12
Anders Blank: Stannar Silfverberg tycker jag att forwardsuppsättningen ser bättre ut en förra året, likaså målvaktssidan. Backsidan är det stora orosmolnet. Förhoppningsvis är Gunderson en back som kan göra 25poäng och spela stabilt i defensiven samt att Lasse Jonsson gör en bättre säsong än förra och då har vi täckt upp Ekholms offensiv. Då behövs en stabil defensiv back. Jag ser det som en självklarhet att den backen ska ha spelat i elitserien tidigare. För många backar med stjärnstatus har kommit till elitserien och floppat för att något annat ska vara rimligt.

Någon av dessa tre skulle jag gärna se:

http://eliteprospects...layer=2685 . Har kontrakt med Jokerit men kanske har en out klausul? Gjorde en kanon säsong i Djurgården där han även bidrog offensivt.

http://eliteprospects...ayer=11970 . Ett bra alternativ men förmodligen dyr. Ryktas vara på väg till Sverige men har kontrakt med CSKA.   

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Silly Season 2011/12
Anders Blank: Bra att Ottawa inte gett Silfver nåt at ta ställning till, det bådar gott och han verkar ju ha vägt över till att stanna ett år till eftersom hans rättigheter stannar hos Ottawa även om han säger nej till dom nu.



Frågan är om det låter likadant när kontraktet ligger där på bordet med den nya lönen
Kommentera

Sv: Silly Season 2011/12
Anders Blank:

Shane O´Brien kan du glömma direkt, han ensam tjänar förmodligen ungefär lika mycket som hela Brynäs nuvarande backuppsättning.
Kommentera