Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1382048

Sv: Silly Season 2011/12
Hence: Tidningen kanske vill vara mer seriösare?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2011/12
Erat: Skriver man om att det "pratas om" eller något i den stilen så behöver ju inte sanningshalten vara speciellt stor.

Som det är idag så finns risken att Brynäs använder gävletidningarna som en anslagstavla och väljer vad som skall stå i tidningen. Detta är inte ens journalistik. Drömmen vore om man hade en eldsjäl som tex Mr.Madhawk som ansvarig för denna del av tidningen.

När man läser det som står i Gävletidningarna så är det antingen snuttigull reportage om nån junior eller väldigt flata intervjuer med spelare där inget matnyttigt kommer fram. Det är tyvärr så rakt över när det gäller svensk dagsmedia, speciellt morgontidningarna.

Vad har hänt med parollen ifrågasätta och ställa till svars i svensk media? Den undersökande journalistiken. Nu menar jag inte bara Gävle och framför allt inte reportage om Brynäs.

När det gäller hockeyn i Gävle så finns det bra kanaler att öka intresset för hockeyn. Detta är inte genom att Engwall, Sundlöv och de andra får välja vad som skal stå i tidningen. Deras jobb är att bekräfta, dementera alternativt kommentera det som stått i tidningen. DET är journalistik. Som det är idag så verkar det räcka med att man sett X antal matcher och hejar på Brynäs för att kvalificera sig till att bli sportjournalist i Gävle.
Kommentera