Brynäs IF

713290 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1387600

Tabellplacering säsongen 11/12?

Hur tror ni att det kommer att gå för Brynäs kommande säsong, vad blir det för tabellplacering efter grundomgångarna och varför tror ni det?

Själv tror jag på en 7:e plats. Tycker att vi saknar tuffheten i försvaret och är rädd att Hoken/Svedberg inte riktigt kommer att få den hjälp som krävs rent defensivt.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tabellplacering säsongen 11/12?
70 Rodrigues:
Det är mycket som skall stämma om det skall bli topp 4...... men 5-6 tippar jag.
Bättre målvaktspar - Intressant forwardsmix - störst frågetecken blir ju defensiven. Men jag tror att Sundlöv har rätt kyla att avvakta ev. förstärkningar..... skall en importstjärna in på artistkontrakt får vi ju börja utan honom, han måste ju kunna va kvar hela slutspelet.
Det är ju dessutom jubileumsår...... visst kommer man att hala fram nåt ess ur rockärmen..... tror/ hoppas jag ivf.
Kommentera

Sv: Tabellplacering säsongen 11/12?
70 Rodrigues: tycker ni har ett väldigt intressant lag på pappret. Så jag tror nog att ni kan vara med och kriga om en topp 6 placering den här säsongen.
Kommentera

Sv: Tabellplacering säsongen 11/12?
70 Rodrigues: Uppdaterar/reviderar ett tidigare lite väl optimistiskt (5:a) tips från mej och tror BIF blir som bäst 8:a i tabellen och faller åter i kvartsfinal. Backbeståndet är inte nog bra och jag är rädd för att alla forwards som försvinner till Nordamerika om ett år kommer att ha för mycket flyttfunderingar i skallarna för att prestera riktigt bra för Brynäs kommande säsong. Sen kan det bära riktigt åt helsicke med ett urvattnat lag 12/13 är jag rädd.
Kommentera

Sv: Tabellplacering säsongen 11/12?
Du som tryckte minus på mitt inlägg kan väl visa lite stake o skriva ett eget inlägg om vad du själv tror eller är det för svårt?
Kommentera