Brynäs IF

716522 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1390004

Sv: Silly Season 2011/12
tompap71: Ja backsidan är alltså inte klar, antingen Ekholm eller en ersättare ska in viket jag också försökt att påpeka här inför döva öron.

Det blir såännande att se vad Sundlöv kan hitta för guldkorn (om nu inte Ekholm lånas ut)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2011/12
arnio: Haha, snacka om efterkonstruktion. Vadå vad du har försökt påpeka inför döva öron? Det var ju inte alls vad du skrev.

Såhär skrev du: "Sundlöv värvar inte innan Ekholm är helt borträknad så tolkar jag det hela.

Om Ekholm går förlorad så kommer Sundlöv att försöka att hitta någon, hittar han ingen så kan någon av de som redan finns i truppen bli en ny Ekholm.

Solklart!"
Kommentera

Sv: Silly Season 2011/12
Jag tar tillbaka mitt påstående att Växjö och Modo har sämre backuppsättning än Brynäs, det är faktiskt i stort sätt omöjligt att bedöma styrkan hos spelare som inte spelat i Elitserien tidigare och. Spelare med endast allsvensk erfarenhet har det ofta svårt att ta klivet till elitserien även om många lyckas bra. Även så kallade stjärnor från andra länder är oskrivna kort i elitserien och tex. Modos Pöck är ett exempel på det.

Brynäs backuppsättning skrämmer knappast någon men det finns ett gäng lag som ser ut att ligga på liknande styrka på backsidan. Spännande blir det i alla fall att se hur killarna klarar denna säsong.
Kommentera