Brynäs IF

715868 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1398002

Sv: A propósito de nada
Ser inte så illa ut, lite extra erfarenhet hos de unga och en Jonsson som fått träna bra ett längre tag. Förhoppningsvis så blir Gunderson ett vapen i PP och Andersén och Sundqvist vet vi vad de kan.Säsongens utropstecken kan bli Bertilsson och Berglind.

Ryan Gunderson
Victor Berglind
Niclas Andersén
Simon Löf
Simon Bertilsson
Jonathan Carlsson
Jörgen Sundqvist
Lars Jonsson
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
arnio: "ser inte så illa ut", ja, det beror på vad målsättningen är. I detta fall SM-guld. Huvudkonkurrenter där är HV, Färjestad, Luleå och DIF som jag ser det. På forwards- och målvaktssidan tycker jag vi mäter oss väl i jämförelse men backsidan är tyvärr patetisk i jämförelse med vad våra guldkonkurrenters...
Hur många av Brynäs backar hade platsat i Luleå?
Kommentera

Sv: A propósito de nada

arnio: Jag är väldigt orolig över Gunderson. Jag menar, han måste ju producera ganska mycket framåt för att vara en tillgång. Han är ju knappast någon stark defensiv back med sin lilla kroppshydda.

8 matcher på försäsongen = 0 poäng. Ja, jag veta att det bara är försäsong. Jag sätter ändå ett frågetecken framför Gunderson.

Och det säger jag inte för att jag är något "hatfan" eller bara för att jag tycker det är kul att vara skeptisk. Jag är genuint orolig helt enkelt.

Redigerad kommentar

Kommentera