Brynäs IF

713907 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1399292

Sv: Brynäs IF - SSK söndag 11/9 kl:16.00 .................
Skönt med vinst i genrepet. tycker dock fortfarande att tragedin i ryssland ligger som en dimma över allt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - SSK söndag 11/9 kl:16.00 .................

Det var riktigt kul att se Brynäs ikväll, visserligen spelade inte SSK särskilt bra heller. Men mycket kom sig av att Brynäs forecheckade stenhårt och gav inte SSK en lugn stund. Det syntes att det var framåt och anfall i huvudet på spelarna hela tiden, i alla situationer. Riktigt kul!

Det var en fröjd att se anfallsspelet, herregud vilken talang det finns i våran forwardsuppställning. På forwardssidan är Brynäs lätt topp 4, kanske ännu bättre. En av de bästa forwardsuppställningarna i elitserien, helt klart.

Backsidan är ju ett svagt kort, tyvärr. Även om det såg stabilt ut idag, SSK hade inte mycket tid i anfallszon heller så det var ingen vidare tuff match för backarna.

Alla spelare gjorde en bra match, vill ge extra plus till Johan Larsson som inte bara är skicklig, utan tuff också! Han viker inte en tum! Hela laget spelade riktigt fysiskt idag, det delades ut mycket tacklingar från Brynäshåll.

Ryan Gunderson spelade jäkligt bra i PP.. Han hittade mycket bra lösningar från blå. Finurliga passningar och bra skott. Hoppas han får spräcka målnollan mot Linköping!

Snyggast var Lauritzen kanonstyrning på Nordquist's pass och även tekningsvariaten Nordquist-Widing.

Kul att Lavander fortsätter böka in puckar!

Redigerad kommentar

Kommentera