Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1401161

Sv: PREMIÄR! LHC-BRYNÄS to 15/9 (skriv bara om denna match här)
Roger Ramkvist: Jag vill reservera mig lite med din jämförelse med NHL.
Hela upplägget i NHL bygger ju på att vilket lag som helst skall kunna slå vilket som helst när som helst. Det är därför man har lönetak, free agents och draft.

Att lag dominerar säsong efter säsong blir mer och mer ovanligt även om det finns ett fåtal lag som varit med "däruppe" en längre tid. Men det finns även lag som tappat mycket mark på en förhållandevis kort period.

Lönetak? Något för Elitserien med kanske?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: PREMIÄR! LHC-BRYNÄS to 15/9 (skriv bara om denna match här)
Burken:

jag är för ett lönetak det enda som skulle göra det svårt är att man måste stänga ligan och jag vet inte om svensk idrott är moget för det. Men tittar man på fotbollsvärlden så ser man att om klubbfotbollen ska överleva så är det nog ett måste i framtiden och det samma gäller nog hockeyn med. Så finns det nått val:). Du har rätt om NHL men samma sak gäller KHL med..löne tak där med...men få lag dominerar på borta plan om det inte är toppen mot botten där av min jämförelse. även om man blandar in fotbollen så är det bara topp 3 i varje liga som dominerar borta ok top 5 i england då om man räknar bort Liverpool hehe,,,,men jag förstår vad du menar och håller med dig till 80 % fan jag vet jag är svår hehe :)
Kommentera