Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1405240

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF lördagen den 24/9-11
Huge: "Både Frölunda och HV har inledningsvis haft problem vissa säsonger, som favoriter."

Vissa säsonger ja. Du får det mer att låta som att det är en oskriven regel att guldlag inleder dåligt säsongen efter...

Jag är fullt medveten om hur svårt det är att upprepa en guldsäsong, men att vara utan 3-poängare är nog inget NÅGON i färjestad räknat med.. Och cz står där som ett fån som vi alla är vana att se honom. Och det är inte synd om honom, han har själv valt utmaningen (även att han förmodligen skrev på innan guldet var bergat) Han har hamnat i ett lag som kan vinna guld, varsågod CZ, gatan ligger fri.. Handlar väl mer om att lyckas peppa sina killar till att hitta ny motivation för att ev. ta en dubbel.. Vi kan väl alla konstatera att det går sådär än sålänge
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF lördagen den 24/9-11

Gurra88: "Du får det mer att låta som att det är en oskriven regel att guldlag inleder dåligt säsongen efter..."

Jaså?
Hur menar du nu?
Om jag skriver "vissa säsonger" så betyder väl det just vissa säsonger och INTE att det skulle vara nån oskriven regel att guldlag eller favoriter (alltid) inleder dåligt säsongen efter?

"men att vara utan 3-poängare är nog inget NÅGON i färjestad räknat med"

Nä, och?
Har nån påstått nåt annat än att dom säkert inte räknat med det?
Tror däremot att dom flesta i föreningen inser att såna här starter inte är ovanliga på nåt sätt och att man därför inte ska drabbas av panik efter 4 matcher.

"Och cz står där som ett fån som vi alla är vana att se honom."

Ja, du hade väl koll på hur han coachade igår.
För om du hade haft det så hade du märkt att han ex vaskade om rätt så bra i formationerna när deras spel började hacka.
Han bänkade bl.a deras tilltänkta stjärna och målskytt Fredrik Sjöström.
Konstigt, eftersom du alltid brukar snacka om hur feg han är och aldrig vågar bänka stjärnorna i laget...

"Vi kan väl alla konstatera att det går sådär än sålänge"

Precis.
Än så länge; dvs efter 4 matcher.

Och media börjar redan snacka om tränarbyte och hur pressad tränaren måste vara.
Det är väl självklart att han är pressad, vilken tränare hade inte varit det med DEN starten och en onyanserad rubrikkåt mediakår som drar slutsatser som man bara skrattar åt.
Kom igen om Färjestad går lika trögt efter 10-15 omgångar, då kan vi börja snacka press på allvar.
Än så länge handlar det sannolikt om en blandning av övertro på sig själva i komb med att spelet helt enkelt inte funkar just nu.
Både vi och HV har nog avslöjat bristerna när deras backar får intensiv press på sig i egen zon och ingen tid för uppspel.

Laget i sig innehåller dock så pass mkt kvalitet att jag håller det för uteslutet att dom skulle fortsätta spela lika knackigt i fortsättningen.
Men ingenting är ristat i sten och jag utesluter heller inte att CZ kan få problem i ett otåligt Karlstad där man är vana med framgång.

Kommentera