Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1405277

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF lördagen den 24/9-11
Huge:" Jag vidhåller att det inte är ovanligt att guldlag eller favoriter/regerande mästare haft det svårt inledningsvis, utan att det nödvändigtvis behöver bero på att tränaren är dåligt."

Allt det byggde du på att hv och frölunda gjort det några gånger..

Klart som fan det har med tränaren att göra. Spelarmaterialet är det knappast fel på. Han har än sålänge inte lyckats motivera de på rätt sätt. men det kommer vända. Men jag tror inte han blir långvarig i FBK..

"Och ja: han lyckades inte ändra matchbilden. Den här gången.
Har ingen statistik på hur många gånger det lyckas, men du försöker tydlige få det till nån oskriven regel att alla tränare som försöker ändra en matchbild lyckas med det, utom CZ.
När det i själva verket är mkt svårt att säga hur ofta man lyckas eller misslyckas."

Blandat resultat, de flesta elitserietränare klarar ändra en matchbild i flertalet matcher... Men som du säger, det är en oskriven regel att CZ inte lyckas vända en match..Jag har aldrig sett det inträffa
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF lördagen den 24/9-11
Gurra88: Det är nog lite för tidigt att konstatera att NC floppar i Färjestad redan nu. Det är resultatet i första hand efter 55 omgångar och slutgiltigt efter ett eventuellt slutspel som räknas. I vår kommer dessa fyra första omgångar att vara glömda och jag skulle inte bli sådär otroligt förvånad om Brynäs säsong i vanlig ordning slutar med en kvartsfinalförlust mot just Färjestad.
Den som lever får se men jag misstänker starkt att Färjestad kommer att studsa tillbaks och att några förstärkningar också kommer in i truppen. Vi ska nog inte mysa allt för mycket för det kan slå tillbaka på oss själva.....
Kommentera