Brynäs IF

713451 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1405475

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF lördagen den 24/9-11
Burken: Ja, tack själv.
Men inte hade du väl behövt kliva upp så här tidigt för att svara?  ;-)

Min poäng i kritiken mot onyanserade murvlar är att dom lite väl ofta tar den enkla vägen och skriver för att enbart skapa rubriker, när det går att göra lite mer intressanta och inträngande reportage om livet på och kringa arenorna i ES.
Tycker att man mer eller mindre idiotförklarar läsarna och underskattar deras önskan om att få lite fler vettiga artiklar att läsa.

Men för att göra det lite mer rättvisande så tycker jag samtidigt att ex flera bloggar är helt Ok och att man kan hitta mkt matnyttigt där.
Så allt är inte pest och pina i murvelvärlden.
Jag är fullt medveten om att det inte alltid går att skriva kreativt och samtidigt strikt objektivt och sakligt alla gånger, bara att man kanske borde lägga lite mer tid på den biten mellan alla ambitioner att hitta krigsrubriker....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF lördagen den 24/9-11
Huge: Tidigt? Jag hade ju sovmorgon, normalt brukar jag gå upp en halvtimme tidigare. Här jobbar vi för brödfödan. ;)

Visst skulle man kunna önska att det skrevs fler reportage kring intressanta ämnen i hockeyn men det är ju locket på i de flesta fall så om ett lag, spelare eller ledare får dåliga rubriker är det oftast deras eget fel. För skriver gör de oavsett därför är det bättre att ge dem info än att de får spekulera ihop nåt. För skriver gör de ju bevisligen ändå.
Kommentera