Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1406430

Sv: Djurgården-Brynäs 27/9
Huge: I nuläget saknar man väl i så fall Ekholm. Jag tycker att våra backar han en tendens att kladda för mycket med pucken. Massor av försök att lägga ut pucken genom backhandfjösare utefter sargen. Jag vet inte hur många enkla stopp som djurgårdsbackarna fick göra idag. Med långa byten som följd.

Ikväll gick det bra men i längden är det inte bra att man tillåter sig bli fastcheckad i egen zon just på grund av slarv/oförmåga att lägga ut pucken mer distinkt. Detta gäller även forwards som helt sonika blev bestulna på pucken av backcheckande djurgårdare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgården-Brynäs 27/9
Burken: Jag håller med om backsituationen.
Kommentera

Sv: Djurgården-Brynäs 27/9
Ytterligare en bra bortamatch av Brynäs. Visserligen slarv i första perioden, men annars var det ju i princip spel mot ett mål. Hade kunna blivit stora segersiffror om Brynäs varit effektivare.

Bra taktik och inställning (bra Jonsson!), åter igen gediget målvaktsspel (2 bra målvakter=stabilitet i resultaten) och fjärdekedjan gjorde som vanligt en utmärkt insats. 3 av 4 kedjor funkar. Nu inväntar vi Lauritzen-Nordquist-Widing. Jag tror att de kommer att börja producera när Lauritzen inte sänker pucktempot.

Martin Johansson fortsätter att övertyga. Hans speed och hunger är grym. Borde passa in i Tre Kronors sätt att spela.
Kommentera