Brynäs IF

714199 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1406509

Sv: Djurgården-Brynäs 27/9
Peja: Jag tycker det inte finns någon som gör skitjoobbet i kedjan Lauritzen-Nordqvist-Widing. Samma sak som förra året när Johan Larsson var den som dick fart på kedjan. Lauritzen vågar inte gå in i tung trafik i hörnen och Widing fiskar med klubban efter puck. Jag tycker Dackell och Widing på prov ska byta plats för att få fart på Nordqvist och Laurtizen. Synd på kedjan med Larsson-Granström-Dackell som fungerar så bra men något måste göras för att gå igång Nordan och Lauritz.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgården-Brynäs 27/9
Zzz: Så här då:

Silver-Calle-Mats : Får vara intakt då både calle och jacke kan gå mer på offensiven med en mer hemåt tänkande mats. dessutom är han bra runt mål och i sarghörn passar bra ihop med #33 o #19

Widde-Johan-Martin : Den här kedjan tror jag kan bli riktigt bra, spela widde med dom just nu kanske bättre forwardsen.. johan eller martin som center, samma lika kanske? Johan har en förmåga att gräva fram pucken och göra det till farliga lägen (som widde hugger på) martin och widde tror jag skulle kunna passa bra ihop då dom spelar på mycket fart.. dessutom har dom rätt lika spelstil.. känns som det kan bli en hit om dessa får testa ihop.

Ollas-Nordan-Basse : Att Basse och Nordan ska spela ihop är tycker jag en självklarhet, precis lika självklart som lhc har Hlavc/Hlinka. att kanha och widde inte hittar rätt tror jag beror myket på att dom letar lägen hela tiden, och inte tar pucken så som det ter sig. det gör verkligen ollas och han går på mål är dessutom bra på pilla in puckar och att styra.. perfekt för två så spelskickliga killar som basse och nordan.

Granis-Mads-Dacke : Defensiv kedjan, men om hansen prickar den form han hade debutåret så kan det bli en av elitseriens svåraste kedja att spela mot både i offensiv zon men framför allt i defensiv zon. Granis på en kant, har ju funkat för, då kan han enligt mig grisa och kötta mer, då mads tänker på det defensiva.. dacke tror jag skulle kunna vara lika bra med alla 14 forwards i brynäs.. man vet alltid vad man får.

ett plus är också att varje kedja har minst en högerskytt...!


tänk sen om Ekholm kommer "hem" då jäklar =)

en "ersättare" om mattias tar plats i nhl altv. väljer att satsa i ahl skulle kunna vara antingen clay wilson eller dan spang. bägge har inte fått kontrakt med respektive klubb. Sen finns det även två lång skott i Teemo Laakso och Vic Bartley som precis som Ekholm kämpar om en av 6/7 back-platser i nashville.
Kommentera