Brynäs IF

712996 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1408659

Sv: A propósito de nada
70 Rodrigues: Ja det är verkligen en kanonstart på serien. Enda plumpen är Frölunda hemma. Men det är sånt som händer när man möter en storspelande målvakt och samtidigt har stolpe ut. Bjuder man dessutom på det första målet så blir det naturligtvis ännu svårare. Men det är historia.

Gårdagens match blev väl spännande efter att man i vanlig ordning gått ner i intensitet och väntat på hesa fredrik. Sånt straffar sig omedelbart, även med en storspelande "Honk" i kassen. Men det redde ut sig till slut. :)

Man märkte lite av den orutin som finns bland de unga spelarna emellanåt. Ett solklart exempel var Johan Larssons vinkelskott efter den vunna tekningen i slutet. AIK hade plockat ut Fasth men fick plocka in honom igen efter att ha slagit en icing. Brynäs vinner tekningen och kunde således ha etablerat ett längre anfall, istället går Larsson på ett svårt vinkelskott och man bjuder AIK på ett flygande anfall. Den här gången gick det vägen men det är som sagt små marginaler.

I övrig så gillar jag Widings insats. Fortsätter han i den stilen så blir det spel i Tre Kronor. Nordan har även han spelat upp sig rejält jämfört med föregående säsonger. Positivt.

Det är väl i så fall Simon Löf som har en bit kvar till att man skall känna att han har en plats i Brynäs. Han är väl den som får kliva av när (om) en backförstärkning kommer. Det finns ju en risk att man fortsätter med det här laget nu när det börjat så bra. Fast backuppsättningen är väldigt tunn och med en skada så kan mycket hända. Därför är det farligt att luta sig tillbaka istället för att satsa på att bli ännu bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Burken:Håller med om att Nordan har spelat upp sig sedan förra året. Men Dackell har verkligen lyft sig rejält. Han har tidigare åren kommit igång senare under säsongen. Vad har hänt?
Även Hansen spelar bättre. Brynäs spelar bättre - självförtroende - "ny" huvudcoach.
Låt oss ge Löf lite mer tid. Sedan har vi också Jonte som inte har spelat så mycket.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Burken: Verkar iaf inte bli så att Ekholm som kommer hem.
Kommentera