Brynäs IF

713449 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1411862

Sv: Timrå IK-Brynäs IF lördagen den 8/10-11
MarcusElving: Hur hittar du Löf på Twitter? hittar han ej.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK-Brynäs IF lördagen den 8/10-11
Jag tycker att Brynäs gjorde en medioker match, men det räckte den här gången. Timrå påminner väldigt mycket om de senaste årens SSK; de är i princip ett hopplock av ES-rejects och saknar ett strukturerat anfallsspel (och har ärligt talat inte något bra försvarsspel heller). Om man bygger ett lag bestående av spelare som andra lag i serien inte vill ha, och dessutom inte styr upp det taktiska, säger det sig självt att det går åt skogen. Dessutom saknar de disciplin. Tror aldrig jag har sett en match med Pikkarainen där han inte har dragit på sig dumma utvisningar. Kvalserien nästa. Kanske allsvenskan. Jag tror att både Malmö och Västerås är bättre än de.

Brynäs måste förbättra försvarsspelet. Framåt ser det desto bättre ut. Den individuella skickligheten hos forwards gör att man enkelt skapar målchanser och får utvisningar med sig. Såg Per Hallin försöka soloåka i ett 3mot2-läge i den andra perioden - det skulle aldrig någon av Brynäs spelintelligenta forwards göra...

Jag tycker även att domarna gjorde en bra match som dömde lika åt båda hållen, även om jag gärna skulle se att svenska domare rent generellt är hårdare vad gäller holdings och interferences.
Kommentera

Sv: Timrå IK-Brynäs IF lördagen den 8/10-11
henke1: Han heter S_Lof där :)
Kommentera