Brynäs IF

714117 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1413746

Sv: A propósito de nada

Burken: "Bedriver FBK sin verksamhet på att CZ skall lyckas som tränare? NEJ! Det är ett lag som varje år satsar på att VINNA. Först vinna många matcher under grundserien och således ligga i tabelltopp för att avsluta med ett SM guld."

Ingen har påstått nåt annat heller.
Men dom kanske måste vara lite mer realistiska den här säsongen, mht till det jag och Treklövern har redogjort för.
Och inget säger att dom inte kan stå där med guldet i vår, bara för att man nu inlett knackigt.
Som sagt: det gjorde dom förra säsongen också, bara det att dom lyckades få ihop det till slut och det mkt tack vare en formtopp, inga skadade spelare och att laget hela tiden växte pga detta.
Och att guldet trots strulet ifjol ändå kunde bärgas är som sagt förmodligen en av anledningarna till att man nu blivit lite bortskämda och tror att det ska ordna sig på samma sätt den här säsongen.

"Att DU har suttit och kollat på FBK och gjort en bedömning känns inte speciellt trovärdigt för mig."

Inte mkt jag kan göra åt ifall du nu tror att jag inte har sett nån av deras matcher och bara sitter och gissar.
Jag baserar iaf mina åsikter på vad jag sett i ett par av deras matcher, och har konstaterat att dom både spelat och försökt spela i stort sett samma offensiva hockey som man är van att se från deras sida, i det matcher som spelarna sett bra ut och verkligen bjudit till. Men även i de matcher där dom sett oengagerade ut så har dom iaf försökt spela den offensiva hockey man är van att se dom göra.
Baserat på ovanstående så drar jag slutsatsen att CZ inte försökt göra några mer revolutionerande förändringar i deras spelintentioner, dvs att dom ex skulle försöka spela mer defensivt än tidigare.
Vilket förstås inte hindrar dom från att i vissa matcher och mot ett visst motstånd kanske tvingas spela lite mer defensivt, beroende på läget för dagen.


Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada

Verkar ju komma som sänd från himlen för FBK:s del....

Kommentera