Brynäs IF

713260 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1415789

Sv: Brynäs fyller 100 år!
Zzz: Man grämer sig fortfarande över att Sundlöv inte lyckades landa Holös och han grämer sig nog själv minst lika mkt, skulle jag tro (Sundlöv, alltså...).
Som lök på laxen och nåt som ev försämrar våra möjligheter när nästa ledig back dyker upp, är att HV har fått Mats Trygg långtidsskadad, en av deras bästa backar.
Risk att vi mao åter drar det kortaste strået ifall dom öppnar plånboken och det blir dragkamp om ex Strålman eller nån annan klassback som blir ledig....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs fyller 100 år!
Huge: Ja man grämer sig att det inte blev Holös, men jag hade inte tyckt det var ok för Brynäs att betala så mycket som Växjö gjorde. Sen tror jag inte att Brynäs har någon chans på spelare som Strålman hursom. Samtliga lag kommer att försöka frigöra pengar om Strålman kommer ut på marknaden. Och en spelare av Strålmans kaliber, som blir förste back i vilket lag som helst, lär inte bry sig särskilt mycket om hur konkurrensen ser ut utan går nog enbart på plånboken och möjligheten att vinna.

Jag tror Brynäs chans till en bra back är om en stukad spelare som vill vara säker på att han får en stor roll i ett lag blir ledig. Den rollen finns ledig i Brynäs eftersom man uttalat söker en ersättare till Ekholm.

Jag hoppas att Bartley blir ledig, på en sånn spelare kan Brynäs ha en bra chans trots att man inte kan konkurrera jämnt upp ekonomiskt.

Redigerad kommentar

Kommentera