Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1421772

Sv: Brynäs IF-Växjö Lakers tisdagen den 1/11-11
Erat:

skulle vara jävligt kul, om bara folk kunde bete sig men jag är osäker på att det skulle bli så i detta fall. Risken för sandlåde nivå är överhängande. Men folk kanske bli annolunda när man inte sitter bakom en dator. Men det har varit så mkt personangrepp från flera håll så jag är osäker på vad som skulle hända. Skulle det vara samma stämmning som det är ofta på denna sida då vetefan om jag ens vill gå. Ensak att såga någons tankar på hur klubben sköts eller spelet eller kunnande. Säger inte ett skit om det, det får man tåla om man skriver här. Men alla personangrepp som i övrigt är samma klass som personer i lågstadiet så är bara för mkt. Så kan folk sköta sig snyggt och ha kul Gärna..annars kan det kvitta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Växjö Lakers tisdagen den 1/11-11
Roger Ramkvist:

Jo, jag har tänkt på det. Men fan vi är ju alla Brynäs supportrar och vill Brynäs det bästa. Alla har olika åsikter, men man kan lära sig/lära ut till varandra. Men jag känner mer "hatkärlek" mellan vissa. Men om man har seriösa problem med varann, så va inte med på evenemanget.

Tycker alla ska se det här som ett ypperligt tillfälle att kunna hänga och ta några öl ihop. Skulle garanterat bli en bättre stämning här inne efter någon träff. Vi är ju riktigt djupt intresserad av Brynäs så alla har iaf minst ett gemensamt intresse.
Kommentera