Inlägg #1423889

Sv: HV 71-Brynäs IF lördagen den 5/11-11
Huss: Verkligen GRYM insats av hela laget. Att vi hade fru fortuna sittandes på Svedbergs axlar under matcher gör absolut ingenting. Tur förtjänar man.

Skönt att se Brynäs egna "Young Guns" leverera i match efter match.

Burken:"En sak irriterade mig något fruktansvärt. Att kommentatorn hela tiden påstod att Larsson "tappade" pucken på 3-0 målet. Det är en solklar myra han lägger fram. Grymt snyggt. Ett av säsongen snyggaste mål i mina ögon."

Du får nog sluta att vara irriterad på kommentatorn och erkänna att du hade fel.

Saxat från GD:

"Brynäs lade grunderna till segern i första perioden som slutade 3–1 efter drömstart med mål av Sebastian Wännström, Sebastian Lauritzen och Ryan Gunderson. Den sistnämnde läckert framspelad av Johan Larsson i periodens sista minut. Men frågan är om den lätta backhandsfösningen mitt i en dragning var meningen.

– Nä, jag måste erkänna att jag tappade pucken. Men det blev ju bra för Ryan kom precis i den luckan, sa Johan med ett skratt."