Brynäs IF

714830 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1429815

Sv: Brynäs IF-AIK IF måndagen den 21/11-11

arnio: Klart är att Brynäs ger bort matchen. Det är så fruktansvärt tydligt vilken klasskillnad det är mellan lagen. När Brynäs driver upp tempot och spelar intensivt är vi överlägsna AIK. Det är när laget börjar spela nonchalant och tro att det räcker att ge 98 % som matchen förloras. Går inte att ge mindre än 100% i 60 minuter mot alla lag!!

Detta borde TJ sett och agerat därefter. Han är grymt besviken på sin egen coachning och jag är övertygad om att spelarna också får sig en hårfön efter matchen.

Tröttsamt att vissa härinne kan bli så in i helvete pessimistiska efter några förluster. Onödiga iofs, men detta är lagidrott och ibland blir det så här. Det vet alla som själva spelat.

Brynäs kommer studsa tillbaka, var så säkra...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-AIK IF måndagen den 21/11-11

Zappaholic: "Brynäs kommer studsa tillbaka, var så säkra..."

Visst är det så, men såna här matcher kan faktiskt vara nyttiga ibland, för att ruska om spelarna.
Man hade det lite på känn innan match och fick det även bekräftat efter 2-0.
Vi gör en kanonmatch uppe i Skelleftå, en ännu bättre match mot FBK men torskar snöpligt och trodde sen att det skulle ordna sig per automatik, allt gick som beräknat fram till just 2-0.
Sen slutar man spela, Granis avslutar idiotiskt med risk för spelvändning och dom reducerar förstås just i den situationen.
Och ändå kan kan matchen stängas om inte Silfverberg träffat stolpen vid 2-1. Snacka om små marginaler, men i slutändan vinner ju AIK faktiskt helt rättvist.
Motivation slår alltid klass och dom var beredda att ta skitgörat för poängen.

Att sen dom sedvanliga svartmålarna härinne knappt visar sig efter en vinst men studsar tillbaka med full kraft vid minsta motgång, kan du också vara säker på...   ;-)

Kommentera

Sv: Brynäs IF-AIK IF måndagen den 21/11-11

Zappaholic: Jag tror det är dags för Brynäs att börja spela hemma i sina bortadresser. De kan ju fan inte vinna hemma. Inte ens med två måls handicap.

Annars var det klart Brynäsövertag i två perioder sedan slutar man i vanlig ordning när man leder inför sista och blir försiktiga.

Nåja... bara att se fram emot nästa match. en BORTAMATCH :)

Kommentera