Brynäs IF

714627 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1429828

Sv: Brynäs IF-AIK IF måndagen den 21/11-11
Bissett_19: Tror inte att det kommer att bli billigt, men Brynäs kommer att ha utrymme under nästa år eftersom man tappar så pass många forwards. Vill han till Ryssland så är det inte mycket att göra men man ska inte tappa honom till någon annan svensk klubb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-AIK IF måndagen den 21/11-11
Zzz: Håller med om Basse.
Även om han får ett par riktigt bra bud från nåt ES-lag (lönemässigt) så borde ju Sundlöv som du säger, ha tillräckligt med pengar för att matcha övriga svenska lag tillräckligt mkt för att pengarna inte ska spela nån större roll.
Av det man hört tidigare från Basse så låter det iaf som att han prioriterar trivsel och spel i ett lag som passar hans spelsätt lite mer än att han prioriterar en hög lön.

Men allt kan ju ändå ställas på ända om det ex kliver in nåt KHL-lag som öppnar stora plånboken, men som sagt: känslan är att han blir kvar.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-AIK IF måndagen den 21/11-11

Zzz: Hoppas de vaskas om lite i kedjorna till på torsdag. Bort med Granis från Järnkrok och Jacke, in med Sebbe eller Ollas. 

Granström skulle de behöva göra nått åt. Vart är hans fysiska och raka spel? De känns inte alls som man får ut det av honon som han är bäst på.

Kommentera